Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Karras βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία και μόλις 300 μέτρα από την παραλία του Λαγανά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 6 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Ζακύνθου ενώ το κέντρο του Λαγανά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια (700 μ.) για να εξερευνίσετε τα τοπικά καταστήματα και εστιατόρια ή την πολυσύχναστη περιοχή με τα μπαρ και τα κλαμπ.
Λαγανάς Ζάκυνθος - Ξενοδοχείο Karras

Λαγανάς Ζάκυνθος

Ο Λαγανάς αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή προορισμό διασκέδασης σε όλη την Ευρώπη και είναι γεμάτος από νυχτερινά bar & club, που υπόσχονται να σας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές στο νησί της Ζακύνθου. Θα βρείτε πληθώρα από αυτά σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, ταβέρνες και τουριστικά καταστήματα.

Εκτός, όμως, από τη νυχτερινή ζωή του, ο Λαγανάς είναι επίσης φημισμένος για την αμμώδη παραλία του, την οποία έχει επιλέξει η θαλάσσια χελώνα Caretta Caretta για την ωοτοκία της. Ο κόλπος του Λαγανά είναι προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου.

Αποστάσεις

  • Παραλία Λαγανά 300 μ.
  • Στάση λεωφορείων 100 μ.
  • Κέντρο Λαγανά 700 μ.
  • Πόλη Ζακύνθου 6 χλμ
  • Κεντρικό λιμάνι Ζακύνθου 6 χλμ
  • Αεροδρόμιο Ζακύνθου 3 χλμ
Συντετεγαμένες GPS
Latitude: 37.731206
Longitude: 20.872130

Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος είναι ένας αγαπημένος προορισμός διακοπών με λευκές αμμουδιές, θαλάσσιες χελώνες και νυχτερινή ζωή. Οι δημοφιλείς παραλίες όπως ο Άγιος Νικόλαος, ο Αλυκανάς και το Τσιλιβί προσφέρουν κολύμπι και θαλάσσια σπορ. Το Ναυάγιο είναι η πιο διάσημη παραλία της Ζακύνθου, με τη χρυσή αμμουδιά και τα εξωτικά γαλάζια νερά.
Ξενοδοχείο Karras1
Ξενοδοχείο Karras2
Ξενοδοχείο Karras3
Ξενοδοχείο Karras4
Ξενοδοχείο Karras5
Ξενοδοχείο Karras6
Ξενοδοχείο Karras7
Ξενοδοχείο Karras8